Hur kommer jag till Friends Arena?

Du kan planera din resa till Friends Arena här på sl.se. Använd sök resa-funktionen på startsidan, så får du den väg som passar dig bäst. 

Vid stora evenemang på Friends Arena går bussarna 101 och 102. De här bussarna har ingen fast tidtabell, utan avgångar och turtäthet är anpassade till varje evenemang/match. Tiderna finns i reseplaneraren vid de här tillfällena.

Pendeltåget till Solna station

Snabbaste och enklaste vägen brukar vara att ta pendeltåget till Solna station. Det är tåg som går på linjerna 36 (Märsta) och 38 (Uppsala) som stannar där.

Från den norra utgången på stationen tar det ca 10 minuter att promenera till arenan. Den syns från stationen och det är skyltat utmed vägen. 

Tunnelbanan och Tvärbanan till Solna centrum 

Du kan också resa med tunnelbanans Blå linje eller Tvärbanan till Solna centrum. Därifrån tar det mellan 20 och 30 minuter att gå till arenan. Det är skyltat utmed vägen. 

Bussar

Det finns flera ordinarie bussar som stannar vid Solna station och Råsunda. Från de busshållplatserna tar det ca 20 - 30 minuter att gå till arenan. Använd "sök resa" på startsidan och skriv Friends Arena som mål, så får du förslag på någon av de här bussarna om de passar din resa bäst.